- MALZEMELER:
- 12 Tane BEYPİLİÇ parmak bonfile
- 2 Tane yeşil biber
- 2 Tane kırmızı biber
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2 Diş sarmısak
- 1 Çay kaşığı kara biber ,kırmızıbiber ,kımyon ,kekik ,tuz
- 1 Tane defne yaprağı
- YAPILIŞI:
- Derin bir kap içinde bonfileleri yıkayıp bütün baharatları ve yağı katıp harmanlayalım daha sonra tavamıza dizelim bir yüzünü hızlı ateşte kızartalım kızarınca diğer yüzlerini çevirip ocağın altını kısalım üzrine biberleri halka doğrayıp yerleştirelim ve üzerine kapağını kapatıp etler iyice yumuşayana kadar pişirelim yemeğimiz pişince istediğimiz gibi servis yapalım.
17 Mart 2011 Perşembe
PARMAK BONFİLE
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
5 yorum:
Ellerinize saglik nefis bir görüntü eminim lezzeti enfes olmustur
Teşekkür ederim ziyaretiniz ve yorumunuz beni çok memnun etti sevgili bahar çiçeği
Pratik ve nefis bir yemek olmuş ellerine sağlık.
Teşekkür ederim sevgili ARMİNA beni sevindirdiniz
İştah açıcı bir görüntü, ellerine sağlık.
Yorum Gönder