7 Ağustos 2011 Pazar

ARTAN KEKLERİ DEĞERLENDİRELİM

 Merhabalar canlarım geçenlerde  çok üst üste pastalar yapınca kekler kaldı hepsi tüketilmedi ben de artan kekleri değerlendirmek için kakaolu ve vanilyalı puding yapıp aralarına da kekleri ufalayıp koydum buzdolabında beklettikten sonra bizimkilere servis ettim çok beğendiler

VANİLYALI  PUDİNG İÇİN
1lt süt
2 tür kahve fincanı un
1 t k fincanı nişasta
3 t k fincanı şeker
100 gr tereyağı veya margarin
1 paket vanilya
KAKAOLU PUDİNG İÇİNDE AYNI MALZEMELER SADECE 3 YEMEK KAŞIĞI KAKAO EKLENECEK
HAZIRLANIŞI:
Derin bir tencereye bütün malzemeler konyup  kaynayana kadar karıştıralım.Kaynadıktan 3 ,4 dk sonra altını kapatalım .Kakaolu pudingide aynı şekilde pişirip tatlımızı hazırlayalım.



               Bu  minik kavanozcuklarda  mutluluğa adım atan genç çiftlerin  nikah reçelleri evet nikahta bunları dağıttılar çok hoşuma gittiii...Ömür boyu mutluluklar diliyorum onlara .Evlilikleri hep bu reçel kadar tatlı geçsin inşallah  
Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...