20 Haziran 2014 Cuma

minik yavrularımız kuran öğreniyor


Selamlar  değerli dostlar!! ALLAH cümlemize layıkıyla kul olmayı nasip etsin. Buradaki minik yavrularımız  tatillerini en iyi şekilde değerlendirip kuran öğrenmek için iki haftalık  kursa başladılar .Canla başla fedakarlık gösteren   hocalarımızda onları tek tek eğitiyor... Burada  kuran ve sünnetleri ,hemde  çevrelerine ve topluma saygılı güzel müslüman nasıl olmalı terbiyeside alıyorlar .
Ne kadar sevimli ne kadar zeki cimcimeler bir bilseniz.yarışıyorlar adeta.Yemek vaktini de iple çekiyorlar çünkü, mutfaktan kokular gelmeye başlayınca tek tek su istemeye bahanesiyle geliyorlar ve buğün ne pişiyor diyorlar bizde   söyleyince ellerinize sağlık teşekkür ederiz deyip gidiyorlar.
Bu gün Cuma münasebetiyle de , çocuklarda pizza yı çok sevdikleri için onlara pizzia pişirdik yanında da bisküvili pasta afiyetle yediler. Cuma'larını kuttladılar namazlarınıda kılıp bu günü bitirdiler.
                                           Emeği geçen herkesten ALLAH RAZI OLSUN .
                                         MAAŞALLAH YAVRULA

 
ABLASINI BEKLEYEN BU ŞEKERDE KENDİ KENDİNE OYNAYIP DURUYOR ORALARDA   







4 yorum:

Unknown dedi ki...

selamunaleyküm fatma ablacım. blogunu gezdim. herşey çok hoş görünüyor. ellerinize sağlık. artık takipçinizim. yalnız bugün yaptığınız pizza gerçekten çok güzeldi.malzemeleri paylaşırsanız seviniriz. hira'dan emine ben.

MERMERTEZGAHYEMEKTARİFLERİ dedi ki...

Allah raı olsun Eminecim inşaallah tarifte gelicek sevgiyle kucaklıyorum

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Masaallah size ve cocuklariniza,ne büyük hizmet,keske bizde de böyle bir durum olsaydi,bir dua ögretmek icin cirpinip duruyorum,insallah Kuryan i Kerim`ide ögretmeyi basarabilirim...

Marifetane hobi dedi ki...

MaşaAllah SuphanAllah .. Nur yüzlü melekler Allah zihin açıklığı versin hepinize...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...