8 Nisan 2015 Çarşamba

patates çanağında rus salatası


 











Gerekli olanlar
8,10 tane patates
2yemek kaşığı tereyağı
500gr garnitür konserve
2 yemek kaş.mayonez
1 kase kadar ince doğranmış karışık turşu
5,6 tane küçüklerinden sosis
1 su bardağı yoğurt
karabiber ,kırmızıbiber, tuz .
üzerini süslemek için bir tutam dereotu ve ketçap
Hazırlanışı
Öncelikle patatesleri soyup 1 çay bardağı suyla biraz da tuz ekleyerek .kısık ateşte haşlayalım .patatesler haşlanırken biz diğer tarafta salatamızı hazırlayalım bunun için derin bir kaseye garnitürlerin süyunu süzüp koyalım.üzerine turşu, ince küp doğranmış sosisleri, yoğurt  mayonezi ve turşuyuda ilave edip karıştıralım..haşlanan patesleri rendeleyip iyice ezelim içine 2 yemek aşığı tereyağı ve baharatları katıp yoğuralım .patatesten mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp avcumuzda çanak şeklini verip içine salatasını koyalım ve süsleyelim

4 yorum:

Unknown dedi ki...

canım ya bu çok lezzetli olmuş
uzanıp bir tane alasım geldi
ellerin dert görmesin

Unknown dedi ki...

İyi günler paylaşımlarınızı takip ediyorum. Sizlerde bazı tariflerde sitemiz olan Yemek, Pasta, Tatlı, Kurabiye Tarifleri yararlanabilirsiniz.

Yemek Tarifleri dedi ki...

harika gözüküyor,bayıldımmmm...elerinize sağlık!

Unknown dedi ki...

kumpir gibi olmuş aslında
http://lezzetlipratiktarifler.blogspot.com.tr/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...