MALZEMELER:
- 1 Paket mantar
- 2Adet yeşil biber
- 1Adet domates
- 6,7 Dal yeşil soğan(1 iri boy kuru soğanda olabilir)
- 3 Diş sarımsak
- 3 Yemek kaşığı tereyağı
- Tuz, kara biber ,kırmızı biber
YAPILIŞI:
- Mantarları bol suyla iyice yıkayıp temizleyip doğrayalım.
- Tavaya mantar ve yağı koyup hızlı ateşte suyunu çektirelim.
- Soğan ,sarımsak ve biberleri küçük doğrayıp mantarlara ekleyip soteleyelim.
- Domatesleri küçük doğrayıp ilave edip öldürelim. Tuz ve baharatları katıp ocağı kapatalım.
super gozkuyor,mantarli olan herseyi severim,deniycem
YanıtlaSilMantara bayılırım nefis olmuş ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilmantarın tek ve en sevdiğim hali:))ellerine sağlık
YanıtlaSilfatmacim ellerine saglik canim kavurman pek lezziz görünüyor :) cok severim..
YanıtlaSilsicacik sevgiler
canım günaydın.
YanıtlaSilbende mantar güveç tarifi vermiştim bu gün...piştimi olduk acep...ellerine sağlık nefis olmuş nefis...lezzetli güzel bir gün diliyorum.öptüm çok...
yaninada bol ekmek salata ohh
YanıtlaSilbandir bandir ye ellerine saglik sevgiler ...
Çok severim mantarı, hele tavukla pek yakışır.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım..
Ohh misler gibi... ELlerine saglik Fatmacigim...
YanıtlaSilellerinize sağlık fatma hanım benim favori yemeğim mantar sizin yemeğinizde iştah açıcı olmuş ellerinize sağlık sevgiler
YanıtlaSil