13 Mayıs 2011 Cuma

MANTAR KAVURMA



MALZEMELER:

  • 1 Paket mantar
  • 2Adet yeşil biber
  • 1Adet domates
  • 6,7 Dal yeşil soğan(1 iri boy kuru soğanda olabilir)
  • 3 Diş sarımsak
  • 3 Yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz, kara biber ,kırmızı biber
YAPILIŞI:
  • Mantarları bol suyla iyice yıkayıp temizleyip doğrayalım.
  • Tavaya mantar ve yağı koyup hızlı ateşte suyunu çektirelim.
  • Soğan ,sarımsak ve biberleri küçük doğrayıp mantarlara ekleyip soteleyelim.
  • Domatesleri küçük doğrayıp ilave edip öldürelim. Tuz ve baharatları katıp  ocağı kapatalım.

9 yorum:

  1. super gozkuyor,mantarli olan herseyi severim,deniycem

    YanıtlaSil
  2. Mantara bayılırım nefis olmuş ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  3. mantarın tek ve en sevdiğim hali:))ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. fatmacim ellerine saglik canim kavurman pek lezziz görünüyor :) cok severim..
    sicacik sevgiler

    YanıtlaSil
  5. canım günaydın.
    bende mantar güveç tarifi vermiştim bu gün...piştimi olduk acep...ellerine sağlık nefis olmuş nefis...lezzetli güzel bir gün diliyorum.öptüm çok...

    YanıtlaSil
  6. yaninada bol ekmek salata ohh
    bandir bandir ye ellerine saglik sevgiler ...

    YanıtlaSil
  7. Çok severim mantarı, hele tavukla pek yakışır.
    Ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  8. Ohh misler gibi... ELlerine saglik Fatmacigim...

    YanıtlaSil
  9. ellerinize sağlık fatma hanım benim favori yemeğim mantar sizin yemeğinizde iştah açıcı olmuş ellerinize sağlık sevgiler

    YanıtlaSil

değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum