GEREKLİ OLANLAR:
4 ADET ÇUPRA
2 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
TUZ
LİMON
KARABİBER
HAZIRLANIŞI:
Balıklarımızı güzelce temizleyip yıkadıktan sonra limon tuz ve karabiberle terbiyeleyelim .Teflon tavamıza 2 yemek kaşığı tereyağını koyup ısınınca balıklarıda koyup önce hızlı ateşte bir yüzlerini kızartalım
Balıkarı tes çevirip ocağın altını kısıp ağır ağır diğer yüzlerinide kızartıp servis edelim...
25 yorum:
Çupra çok lezzetli bir balıktır tereyağı ile çok daha lezzetli olmuştur...Ellerine sağlık:)
ellerine sağlık canım nefis görünüyor..
herzaman fırında pişen balıkları tercih ederim ama bu şahane görüüyor..ellerine sağlık canımm
oh mis gibi koktu.ellerine sağlık canım.şifalar olsun.yarın bizimde balık günümüz..öperimm.
bayılırım balığa ellerinize sağlık çuprada favorimdir
tli görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.
mis gibi olmuş afiyetler olsun size ellerine sağlık...
ellerinize sağlık güzel görünüyor tere yağı yanmıyor mu
Ellerine sağlık nefis görünüyor.
balık istiyor canım artık nefis görünüyor
sevgiler
Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım.
tereyağında alabalık yaparım ,çuprayı denememeiştim,eminim onada yakışmıştır,ellerinize sağlık..
Çok güzel düşünmüşsün.Ellerine sağlık.Deniz ürünlerinin hepsini çok severimm.
Şu anda ağzımın suyu aktı desem..:)))
Bugünde ben balıp yapıcam inşallah..
Nefiss görünüyor canım nefiss..
Ellerine sağlık.
Tereyağıyla olduğu için çok lezzetlidir, eminim.Elinize sağlık
biz de böyle tereyağında seviyoruz bu tür balıkları. ellerin dert görmesin fatmacığım sevgiler canım
Elien saglik olsun canim. Balik burcuyum baligi severim ama kilciklari olmasin..))
Tam balik etli olsun..)
Sevgiler canim...
en sevdiğim balık türlerinden biri, üzerine bir de tereyağda olunca offf ne denirki eline sağlık..
Merhaba arkadaşım nasılsın. Balıkta güzel görünüyor ellerine sağlık.Boncukları sormussun şekerleme değil gerçek boncuk yerken alıverdim üzerinden.burda bulamadım pastanelerede toptancılar getiriyorlarmış
Ellerine sağlık canım,
Şu an da bile canım çekti balık ve salata nefis görünümlü uyumlu bir ikili:))
Sevgiler...
Tereyaginda biraz agir olmazmi sence ? babamda cok sever tereyaginda ama ben sivi yagda tercih ederdim. Ama nefis gözüküyor ellerine saglik canim
arkadaşım ♥ NeSLiNaMe ♥ hiç ağır olmuyor dört balığı sadece 2 yemek kaşığı tereyağında pişiriyorsun inan çok az tereyağını yakmamaya özen gösteriyorsun tabiki
Biz egel,iler çipura ve levreğe bayılırız.Hele tereyağlısına ,diyecek söz yok.
Elinize sağlık
bu aralar baliga hic dayanamiyorum, okadar pasta borek icinde canim balik istiyor :) hatta gecenlerde pastirmayi balikli yapmislar onu bile istedi :)))
senin tarifide istedi ,ne canim varmis beim hemen yapmam gerekir
ellerine saglik canim...
ellerine sağlık harika canım
:)))
Yorum Gönder