GEREKLİ OLANLAR:
4 ADET ÇUPRA
2 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
TUZ
LİMON
KARABİBER
HAZIRLANIŞI:
Balıklarımızı güzelce temizleyip yıkadıktan sonra limon tuz ve karabiberle terbiyeleyelim .Teflon tavamıza 2 yemek kaşığı tereyağını koyup ısınınca balıklarıda koyup önce hızlı ateşte bir yüzlerini kızartalım
Balıkarı tes çevirip ocağın altını kısıp ağır ağır diğer yüzlerinide kızartıp servis edelim...
Çupra çok lezzetli bir balıktır tereyağı ile çok daha lezzetli olmuştur...Ellerine sağlık:)
YanıtlaSilellerine sağlık canım nefis görünüyor..
YanıtlaSilherzaman fırında pişen balıkları tercih ederim ama bu şahane görüüyor..ellerine sağlık canımm
YanıtlaSiloh mis gibi koktu.ellerine sağlık canım.şifalar olsun.yarın bizimde balık günümüz..öperimm.
YanıtlaSilbayılırım balığa ellerinize sağlık çuprada favorimdir
YanıtlaSiltli görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilmis gibi olmuş afiyetler olsun size ellerine sağlık...
YanıtlaSilellerinize sağlık güzel görünüyor tere yağı yanmıyor mu
YanıtlaSilEllerine sağlık nefis görünüyor.
YanıtlaSilbalık istiyor canım artık nefis görünüyor
YanıtlaSilsevgiler
Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım.
YanıtlaSiltereyağında alabalık yaparım ,çuprayı denememeiştim,eminim onada yakışmıştır,ellerinize sağlık..
YanıtlaSilÇok güzel düşünmüşsün.Ellerine sağlık.Deniz ürünlerinin hepsini çok severimm.
YanıtlaSilŞu anda ağzımın suyu aktı desem..:)))
YanıtlaSilBugünde ben balıp yapıcam inşallah..
Nefiss görünüyor canım nefiss..
Ellerine sağlık.
Tereyağıyla olduğu için çok lezzetlidir, eminim.Elinize sağlık
YanıtlaSilbiz de böyle tereyağında seviyoruz bu tür balıkları. ellerin dert görmesin fatmacığım sevgiler canım
YanıtlaSilElien saglik olsun canim. Balik burcuyum baligi severim ama kilciklari olmasin..))
YanıtlaSilTam balik etli olsun..)
Sevgiler canim...
en sevdiğim balık türlerinden biri, üzerine bir de tereyağda olunca offf ne denirki eline sağlık..
YanıtlaSilMerhaba arkadaşım nasılsın. Balıkta güzel görünüyor ellerine sağlık.Boncukları sormussun şekerleme değil gerçek boncuk yerken alıverdim üzerinden.burda bulamadım pastanelerede toptancılar getiriyorlarmış
YanıtlaSilEllerine sağlık canım,
YanıtlaSilŞu an da bile canım çekti balık ve salata nefis görünümlü uyumlu bir ikili:))
Sevgiler...
Tereyaginda biraz agir olmazmi sence ? babamda cok sever tereyaginda ama ben sivi yagda tercih ederdim. Ama nefis gözüküyor ellerine saglik canim
YanıtlaSilarkadaşım ♥ NeSLiNaMe ♥ hiç ağır olmuyor dört balığı sadece 2 yemek kaşığı tereyağında pişiriyorsun inan çok az tereyağını yakmamaya özen gösteriyorsun tabiki
YanıtlaSilBiz egel,iler çipura ve levreğe bayılırız.Hele tereyağlısına ,diyecek söz yok.
YanıtlaSilElinize sağlık
bu aralar baliga hic dayanamiyorum, okadar pasta borek icinde canim balik istiyor :) hatta gecenlerde pastirmayi balikli yapmislar onu bile istedi :)))
YanıtlaSilsenin tarifide istedi ,ne canim varmis beim hemen yapmam gerekir
ellerine saglik canim...
ellerine sağlık harika canım
YanıtlaSil:)))