20 Şubat 2015 Cuma

hamsi kuşu



Bu kadar basit ve lezzetli hamsi kuşu tarifi.
Hamsilerimizin başlarını kesip kılçıklarını çıkartalım. İyice yıkadıktan sonra süzdürelim. azcık tuzlayalım.
Derin bir kaba un ,tuz, karabiber ,kırmızı biber ve bir tutam kekik koyup harmanlayalım.
İki hamsiyi iç taraflarından birbirine yapıştırıp hazırladığımız una bulayıp , yağ koyduğumuz tavada ters yüz yaparak kızartalım.





3 yorum:

  1. daha once hic busekilde yapmadim cok iyi fikir elinize saglik

    YanıtlaSil
  2. Bu da hamsinin değişik şekilde kızartması demek. Daha önce hiç görmemiştim. Ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  3. merhabalar canım
    eline sağlık
    resimler o kadar canlı çıkmış ki
    sanki elimi uzatsam erişeceğim
    afiyetler olsun

    YanıtlaSil

değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum