Bu kadar basit ve lezzetli hamsi kuşu tarifi.
Hamsilerimizin başlarını kesip kılçıklarını çıkartalım. İyice yıkadıktan sonra süzdürelim. azcık tuzlayalım.
Derin bir kaba un ,tuz, karabiber ,kırmızı biber ve bir tutam kekik koyup harmanlayalım.
İki hamsiyi iç taraflarından birbirine yapıştırıp hazırladığımız una bulayıp , yağ koyduğumuz tavada ters yüz yaparak kızartalım.
daha once hic busekilde yapmadim cok iyi fikir elinize saglik
YanıtlaSilBu da hamsinin değişik şekilde kızartması demek. Daha önce hiç görmemiştim. Ellerine sağlık canım:)
YanıtlaSilmerhabalar canım
YanıtlaSileline sağlık
resimler o kadar canlı çıkmış ki
sanki elimi uzatsam erişeceğim
afiyetler olsun