27 Eylül 2013 Cuma

Frambuazlı irmik tatlısı




















 GEREKLİ OLANLAR
 6 su bardağı süt
7 yemek kaşığı irmik
8 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı margarin
1 kase frambuaz reçeli
HAIRLANIŞI:
Tencereye sütü irmiği şekeri ve margarini koyup ocağa alıp karıştıralım kaynamaya başlayınca ocağı kısıp 5 dk daha kaynatıp ocaktan  indirelim valinlyayı ekleyip karıştıralım ve kalıbimiza boşaltıp en az 2-3 saat dolapta bekletelim kalıptan çıkarıp frambuaz reçeliyle süsleyelim




6 yorum:

  1. hımmm çok severim canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık canım nefis görünüyor sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  3. Merhaba canlarım :) 27 Eylül 11 Ekim 2013 Tarihleri arasında Şımartan Tatlar etkinliği yapmaya karar verdim.
    Beni şımartan un helvası ve çikolatalı tatlardır.
    Peki ya sizi hangi nefis yiyecek tat şımartır?
    Sizleri Şımartan Tatları benimle paylaşmanızı bekliyorum.
    Paylaştığınız tarifin linkini bana yorum olarak yazmanız yeterli...
    Sevgilerimle
    Banu Altun

    YanıtlaSil
  4. ablacım ellerine sağlık..
    tatlın harika görünüyor.. ellerin dert görmesin..
    mutlu haftalar..

    YanıtlaSil
  5. Fatmacım ellerine sağlık canımmm yani elinin değidiği herşey bir başka nefis görünüyor şimdik hıngele bakarken su döktüm halıya:)))
    etkinliğime katıldığın için teşekkür ederim en kısa zamanda bende deneyeceğim sevgileirmle...

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık çok güzel ve pratik anlatmışsın yapasım geldi :)

    YanıtlaSil

değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum