GEREKLİ OLANLAR
6 su bardağı süt
7 yemek kaşığı irmik
8 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı margarin
1 kase frambuaz reçeli
HAIRLANIŞI:
Tencereye sütü irmiği şekeri ve margarini koyup ocağa alıp karıştıralım kaynamaya başlayınca ocağı kısıp 5 dk daha kaynatıp ocaktan indirelim valinlyayı ekleyip karıştıralım ve kalıbimiza boşaltıp en az 2-3 saat dolapta bekletelim kalıptan çıkarıp frambuaz reçeliyle süsleyelim
hımmm çok severim canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilellerine sağlık canım nefis görünüyor sevgilerimle....
YanıtlaSilMerhaba canlarım :) 27 Eylül 11 Ekim 2013 Tarihleri arasında Şımartan Tatlar etkinliği yapmaya karar verdim.
YanıtlaSilBeni şımartan un helvası ve çikolatalı tatlardır.
Peki ya sizi hangi nefis yiyecek tat şımartır?
Sizleri Şımartan Tatları benimle paylaşmanızı bekliyorum.
Paylaştığınız tarifin linkini bana yorum olarak yazmanız yeterli...
Sevgilerimle
Banu Altun
ablacım ellerine sağlık..
YanıtlaSiltatlın harika görünüyor.. ellerin dert görmesin..
mutlu haftalar..
Fatmacım ellerine sağlık canımmm yani elinin değidiği herşey bir başka nefis görünüyor şimdik hıngele bakarken su döktüm halıya:)))
YanıtlaSiletkinliğime katıldığın için teşekkür ederim en kısa zamanda bende deneyeceğim sevgileirmle...
Ellerine sağlık çok güzel ve pratik anlatmışsın yapasım geldi :)
YanıtlaSil