pratik ve de kolay sadece 1,2 saat dondurucuda bekleme süresi var ...işte tarif
GEREKLİ OLANLAR:
1 Paket sade kremşanti
1 su bardağı soğuk süt
1 adet elma soyulmuş küçük kare doğranmış
1 adet portakal soyulup küçük kare doğranmış
1 paket kakaolu kedidili bisküvi
1 çay bardağı ceviz içi
HAZIRLANIŞI:
Derin bir kapta süt ve kremşantiyi mikserle koyulaşana kadar çırpalım .
Daha sonra bisküvileri üzerine elimizle ufalayalım.
Diğer malzemeleride katıp karıştıralım .İstediğimiz kalıba boşalıp üzerini iyice düzeltip 1,2 saat derin dondurucuda bekletelim (servisten önce 1 saat kadarda dolabın alt katında beklerse daha lezzetli oluyor:)
Ellerine saglik canim cok güzel görünüyor afiyetler olsun hayirli huzur dolu bir aksam diliyorum .Sevgiler öptüm
YanıtlaSilkar bile yağsa yenir bu güzellik ellerine sağlık canım..sevgiler
YanıtlaSilParfen harika olmuş canım ellerine sağlık. Ayrıca da taze meyveli ben daha önce bunu kuru meyvelerden yapıyordum. Böylesini de denemek lazım sevgilerle...
YanıtlaSilFatma'cım ellerine sağlık yazın müm
YanıtlaSilkün olduğunca evden eksik etmemeye ça
lışırım parfeyi çok leziz sevgiler.
ellerine saglık fatmam,sanada iyi hafta sonları,sevgilerimle:))))
YanıtlaSilAblacım bizim buralarda yaz kış farketmediği için böylesine nefis bir pasta her zaman kabulümüzdür :)
YanıtlaSilEllerine,emeğine sağlık..
Mutlu günler diliyorum.
Sevgilerimle..
Hafif güzel bir pasta olmuş ellerine sağlık,sevgiler
YanıtlaSiliçindeki meyvelerde ayrı bir lezzet katmıştır canım.harika olmuş.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilÇok guzel olmuş,ellerıne saglık.
YanıtlaSilYaz, kis demem yerim ben :))) ama dietteyim o baska :) harika gorunuyor canim ellerine saglik
YanıtlaSiloff çok güzel olmuş bu, tam bomba. ellerine sağlık.
YanıtlaSilKahve Dükkanı
ellerine saglik canim, cok pratik ve hafif olmus. sevgiler :)
YanıtlaSilmaşallah çok güzel olmuş olsada yesek yanii...sevgiler..
YanıtlaSilHarika gercekten,
YanıtlaSilama ben yazın gelicem yemeye :-)
Cok sevgiler
bazen kışta olsa öyle bir ihtiyç duyuyorki insan serin serin böyle güzel lezzetlere yaz kış farketmiyor ellerine sağlık canım harikaaaaaa sevgilerimle
YanıtlaSilbence tüm zamanların pastası...:)ellerine sağlık...
YanıtlaSilellerine sağlık canım nefis görünüyor.aşure günün mübarek olsun.hayırlı huzurlu bir hafta diliyorum.sevgiler.
YanıtlaSilCanım yaaa ahrika görünüyor..
YanıtlaSilYaz,kış yerim ben bu nefisss tatlıyı..
Ellerine sağlık canıııııım.
tarif için teşekkürler.
YanıtlaSil2012 SEVGİ, SAĞLIK, MUTLULUK, HUZUR, BOLLUK, BEREKET GETİRSİN. ÜMİTLERİMİZ BİTMESİN, YENİ YIL GEÇEN YILLARI ARATMASIN.
YanıtlaSilYENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.
Yeni yılın gönlündeki bütün dilekleri gerçekleştirmesini diliyorum mutlu yıllar!
YanıtlaSilmerhaba arkadasim parfe cok nefis olmus
YanıtlaSilellerine saglik
sevgilerimle
ugurbocegi1
Cook guzel bende yapacam yarın inşallah altına folye sememlazimi dik dörtkana koysam olurmu. Saol elerine saglik
YanıtlaSilaltına folyo gerekmez istediğin şekil kalıplar kullana bilirsin :))
YanıtlaSil